Portfolio

Voor Footlogics Europe zijn we al ruim 6 jaar de hofleverancier voor alle technische vraagstukken. Van het opzetten en onderhouden van de e-commerce website sinds 2013, tot het verzorgen van de technische aanpassingen voor conversie-optimalisatie. Wij hebben zelf een OTAP straat ingericht om te zorgen dat updates veilig kunnen worden geïmplementeerd en getest voordat ze

Featured - Website Footlogics

Voor Footlogics Europe zijn we al ruim 6 jaar de hofleverancier voor alle technische vraagstukken. Van het opzetten en onderhouden van de e-commerce website sinds 2013, tot het verzorgen van de technische aanpassingen voor conversie-optimalisatie. Wij hebben zelf een OTAP straat ingericht om te zorgen dat updates veilig kunnen worden geïmplementeerd en getest voordat ze op de live-omgeving van de website worden doorgevoerd.

Op dit moment zijn we druk aan de slag met het marketingteam van Footlogics. Samen bepalen we de richting voor een vernieuwd design. Hier zie je alvast een impressie!

De eigenaar van Footlogics, Moniek, zegt over onze samenwerking het volgende:

“We werken al zo’n ruime 6 jaar samen met Propeller. Bob is niet alleen een heel prettig mens om mee samen te werken, hij is kundig, oplossingsgericht, accuraat, precies en onderneemt snel en adequaat aktie als dat nodig is.

Voor zijn werk is het soms nodig samen te werken met andere partijen die betrokken zijn bij ons bedrijf als de host en onze partner Online Marketing. Ook die contacten en samenwerking verlopen prettig en soepel.

En niet onbelangrijk, Bob is een kei in het verwoorden en ‘vertalen’ naar ons als leek van de soms ingewikkelde processen die op de achtergrond draaien of spelen op onze site. Zo blijven wij ook betrokken en op de hoogte van wat er technisch gebeurt ook al is het niet ons metier :).”

Website bekijken